Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Івано-Франківському апеляційному суді відбулись збори суддів  

08 лютого 2019, 15:52

7 лютого 2019 року в Івано-Франківському апеляційному суді відбулись збори суддів на яких судді обговорили підсумки роботи судових палат Івано-Франківського апеляційного суду за 2018 рік.

Доповідали про роботу суду голова суду Богдан Гриновецький,  секретарі судових палат Роман Матківський, Богдан Кукурудз підсумували роботу судових палат апеляційного суду в 2018 році.

Після обговорення збори суддів визнали роботу судових палат апеляційного суду в 2018 році такою, що  відповідає завданням та  основним засадам судочинства.

Збори суддів зобов’язали голову суду, його заступника, секретарів судових палат для забезпечення належного здійснення правосуддя апеляційним та місцевими судами області здійснювати постійний контроль за дотриманням розумних строків розгляду судових справ, щомісячно проводити аналіз причин скасування та змін судових рішень з обговоренням на нарадах палат, зборах суддів, семінарах, систематично аналізувати причини помилок, які допускають судді під час здійснення правосуддя.

Також збори суддів вирішили за необхідне продовжити практику проведення нарад  із суддями судових палат з актуальних питань здійснення правосуддя та надання методичної допомоги в застосуванні законодавства місцевим судам області.

З метою забезпечення відкритості діяльності апеляційний суд продовжить інформувати громадськість про виконання апеляційним судом завдань та основних засад судочинства.

 

За повідомленням прес-служби суду