Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінниці розпочався всеукраїнський семінар-практикум «Застосування виборчого законодавства»

08 лютого 2019, 13:46

Для розгляду важливих актуальних питань зібралися представники адміністративної юстиції з усієї України. 

 

 

Учасниками семінару-практикуму від Вінницького окружного адміністративного суду стали голова ВОАС Олександр Вільчинський, його заступник Алла Чернюк, судді Андрій Томчук, Максим Альчук, Павло Сало, Наталія Демитор, Юлія Бошкова, Руслана Дмитришена, Михайло Слободонюк, Олена Маслоід та Тетяна Шаповалова.

 

Відкривати масштабний захід мали честь Микола Оніщук – ректор Національної школи суддів України, Михайло Смокович – голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, Всеволод Князєв – секретар Великої палати проектів Офісу Ради Європи в Україні (Венеціанська комісія) та Віталій Кузьмишин – голова Сьомого апеляційного адміністративного суду. 

Семінар-практикум організовано Національною школою суддів України спільно з Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду, Сьомим апеляційним адміністративним судом за підтримки Проектів Венеціанської комісії «Сприяння реформуванню виборчого законодавства та проведенню Конституційної реформи в Україні» та Ради Європи «Реформи виборчої практики в Україні». 

Повідомляємо, що всі бажаючі мають можливість долучитися до перегляду заходу у режимі онлайн за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=dKZFlj4XA1o
Учасникам бажаємо плідної роботи! 

 

 

 

 

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду