Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За незаконне поводження зі зброєю засуджено жителя Біляївського району Одеської області

06 лютого 2019, 16:36

5 лютого 2019 року суддя Біляївського районного суду Одеської області розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Л., 1985 року народження,  у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Призначаючи покарання, суд врахував те що, громадянин Л. раніше не судимий, щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину та громадянину Л. судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 4 (чотири) роки з випробуванням на 1 (один) рік.

Засуджено громадянина Л. за наступне: приблизно в жовтні 2017 року, громадянин Л., знаходячись біля асфальтового заводу, що розташований на території с. Нерубайське Біляївського району Одеської області, знайшов тротилову шашку типу 200 в паперовій обгортці з надписом «тротилова шашка вес 200 г». Громадянин Л. знайдену тротилову шашку підібрав та зберігаючи при собі без передбаченого законом дозволу, переніс до місця свого проживання, де в подальшому став незаконно зберігати.

 

За повідомленням прес-служби суду