Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції щодо громадянина, який здійснив наругу над прапором України

11 січня 2019, 16:34

Сьогодні колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Дніпровського апеляційного суду продовжила розгляд кримінального провадження  за апеляційною скаргою громадянина Колєснікова.Є.В та прокурора на вирок Довгинцівського районного суду  м. Кривого Рогу Дніпропетровської області (суд першої інстанції).

Як встановлено досудовим розслідуванням, у вересні 2017 року обвинувачений, перебуваючи в нетверезому стані, зірвав прапор України зі стіни будівлі, розірвав, потоптався й справив нужду на нього.

Вироком районного суду Колєснікова Є.В визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.338 КК України – публічна наруга над Державним Прапором України та призначено покарання у вигляді  2-х років позбавлення волі. За сукупністю вироків до призначеного покарання частково приєднана не відбута частина покарання за вироком Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 19 листопада 2015 року та визначено остаточне покарання у виді 3-х років 1 місяця позбавлення волі.

Не погодившись з таким вироком обвинувачений Колєсніков Є.В та прокурор подали апеляційні скарги.

Дніпровський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції.

 

Фото з відкритих джерел

 

За повідомленням прес-служби суду