Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рік без посвідчення водія та штраф - за керування автомобілем у нетверезому стані          

11 січня 2019, 12:55

   Суддя Біляївського  районного суду Одеської області позбавила права керування всіма видами транспортних засобів строком на 1 (один) рік громадянина Г.

   Громадянина Г. визнано виним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 КУпАП за наступне: 11 грудня 2018 року в Одеській області, Біляївський район, с. Великий Дальник громадянин Г. керував автомобілем марки «ГАЗ» з явними ознаками алкогольного сп’яніння, а саме: запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння очей, не стійка хода, агресивна поведінка. Від проходження медичного огляду (медичної експертизи) та використання алкотестера «Драгер» громадянин Г. відмовився у присутності двох свідків. Своїми діями громадянин Г. порушив п. 2.5 ПДР України.

   За результатами розгляду постанови, суд застосував до громадянина Г. адміністративне стягнення у вигляді  штрафу в розмірі шестисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 (один) рік та стягнув судові витрати у розмірі 384,20 гривень.

 

 За повідомленням прес-служби суду