Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі за обвинуваченням екс-Президента суд вийшов до нарадчої кімнати

05 грудня 2018, 13:42

Оболонський районний суд м. Києва повідомляє, що сьогодні, 5 грудня 2018 року, у кримінальному провадженні за обвинуваченням Януковича Віктора Федоровича суд вийшов до нарадчої кімнати для ухвалення остаточного рішення (вироку) у даній справі.

Нагадаємо, що у період часу з 4 травня 2017 року по 5 грудня 2018 року було проведено 89 судових засідань, досліджено десятки томів справи, прослухано та переглянуто години аудіо- та відеозаписів, які були надані суду прокурорами та захисниками, допитано 52 свідки, явку яких забезпечили сторони захисту і обвинувачення, заслухано промови у судових дебатах прокурорів та захисників – адвокатів, яких обвинувачений вибрав на власний розсуд.

фото за посиланням

Окрім того, судом чотири рази було надано можливість Януковичу В.Ф. виступити з останнім словом у судових засіданнях 12 жовтня, 23 жовтня, 19 листопада, 5 грудня, проте обвинувачений своїм правом не скористався.

На виконання вимог частини першої статті 6 Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод вирок буде проголошено публічно.

Про час та дату проголошення вироку буде повідомлено додатково шляхом розміщення прес-службою суду оголошення на офіційному сайті судової влади.

За повідомленням прес-служби суду