Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано Президента та Віце-президента Європейської комісії з питань ефективності правосуддя (CEPEJ)

05 грудня 2018, 09:55

4 грудня 2018 року під час 31-го пленарного засідання Європейської комісії з питань ефективності правосуддя (CEPEJ), яке відбувається у м. Страсбург, Франція, шляхом таємного голосування членів CEPEJ обрано Президента та Віце-президента організації.

Так, Президентом CEPEJ став Рамін Гурбанов (член CEPEJ від Азербайджану), Віце-президентом – Іванна Борзова (член CEPEJ від Чеської Республіки).

Вища кваліфікаційна комісія суддів України висловлює найщиріші вітання новообраному керівництву Європейської комісії з питань ефективності правосуддя (CEPEJ).

Забезпечення правовладдя − почесна і водночас нелегка справа, яка вимагає високого професіоналізму та особливої відповідальності. Європейська комісія з питань ефективності правосуддя (CEPEJ) як експертна організація, діяльність якої відіграє вирішальну роль у підвищенні ефективності функціонування судової влади в державах-членах CEPEJ та спрямована на утвердження незалежності, справедливості та верховенства права, отримала високопрофесійних, досвідчених і принципових керівників.

ВККСУ сподівається на продовження та поглиблення плідної співпраці з CEPEJ у майбутньому і бажає пану  Гурбанову та пані Борзовій невичерпної енергії й успіхів у всіх починаннях на благо Європи та її народу.

 

За повідомленням прес-служби ВККСУ