Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Полтавський окружний адміністративний суд відвідали майбутні юристи

29 листопада 2018, 10:10

З метою формування позитивного ставлення до обраної спеціальності і майбутньої професії 28 листопада 2018 року в Полтавському окружному адміністративному суді було проведено день відкритих дверей для студентів 4 курсу Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Головний спеціаліст – прес-секретар суду Ольга Синяговська  ознайомила учасників заходу з діяльністю суду та інноваційними підходами, які впроваджуються в його роботі.

Учасники заходу побували в робочих кабінетах суддів, секретарів судових засідань, помічників суддів, фахівців, дізналися про принципи функціонування структурних підрозділів установи. 

Після ознайомлення з роботою суду студенти були присутніми у судовому засіданні з розгляду адміністративної справи під головуванням судді Олександра Кукоби.

Наприкінці заходу майбутні юристи подякували за організацію та проведення заходу, адже завдяки такому знайомству правники отримали певні знання про специфіку діяльності Полтавського окружного адміністративного суду.

За повідомленням прес-служби суду