Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Вінницької області проведено "День відкритих дверей"  

27 листопада 2018, 18:08

27 листопада 2018 року в Господарському суді Вінницької області відбувся День відкритих дверей. До суду в супроводі викладачів історії та права Рокіцької Інни Анатоліївни та Лисака Ігоря Станіславовича завітали студенти четвертого курсу Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу.

Зустріли гостей та провели ознайомчу екскурсію судом заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та представники прес-служби Олеся Слободян та Людмила Гнатовська.

В ході екскурсії студенти оглянули зали судових засідань, одне із приміщень архіву суду, дізнались про основні завдання та функції загального відділу «Канцелярія», а також сектору кадрового забезпечення та  з питань управлінням персоналом.

Також, гостям випала нагода прийняти участь в судовому засіданні під головуванням заступника голови суду Тісецького Сергія Сергійовича, який доступно та змістовно роз’яснив студентам специфіку господарського судочинства, а також розширив кругозір молоді щодо такої цікавої та широкої категорії справ як справи про банкрутсто.

На завершення гості поділилися своїми позитивними емоціями від даного заходу.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

 

За повідомленням прес-служби суду