Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід підозрюваним у нападі на помічника народного депутата

26 листопада 2018, 10:47

24 листопада 2018 року слідчим суддею Херсонського міського суду Херсонської області Радченко Г. А було розглянуто клопотання слідчого СУ ГУНП в Херсонській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно двох осіб, підозрюваних у вчиненні замаху на вбивство стосовно бізнесмена, помічника народного депутата та двох його охоронців.

Як вбачається з клопотання слідчого, вказані особи діючи на замовлення, переслідуючи прямий умисел, направлений на протиправне позбавлення життя помічника народного депутата та його особистих охоронців, з корисливих мотивів, за грошову винагороду розпочали підготовку до вчинення запланованого кримінального правопорушення.

Особи підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 27, частиною другою статті 15, пунктами 1,6,11 частини другої статті 115 Кримінального Кодексу України (закінчений замах на вчинення умисного вбивства двох або більше осіб, на замовлення з корисливих мотивів).

Ухвалою суду клопотання слідчого було задоволено та застосовано щодо підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 18 січня 2019 року без права внесення застави.

 

За повідомленням прес-служби суду