Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, яка підозрюється у численних пограбуваннях на Харківщині

12 листопада 2018, 16:53

   12 листопада 2018 року слідчим суддею Борівського  районного суду Харківської області оголошено  повний  текс ухвали суду  про обрання запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою,  відносно молодого чоловіка, який підозрюється у численних крадіжках  у  Борівському районі Харківської області. 

   09 листопада 2018 року до Борівського  районного суду Харківської області надійшло клопотання старшого слідчого СВ Борівського відділення поліції Ізюмського ГУНП в Харківській області про застосування до особи, яка підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України - таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням в інше приміщення.

   Цього ж дня слідчим суддею клопотання було розглянуто та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

   У судовому засіданні 09 листопада 2018 року оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали, оскільки  складення повного тексту судового рішення вимагає значного часу.

   Наразі відомо, що черговою зміною поліції 07.11.2018 року в селищі Борова зупинено автомобіль під керуванням підозрюваного, у салоні якого візуально було помічено  раніше викрадені речі. На пасажирському кріслі в автомобілі також їхав молодий чоловій, який при зупинці автомобілю втік, підозрюваний теж  намагався втекти, але був затриманий черговою зміною поліції.

   В ході досудового розслідування було встановлено, що  громадянином  «П» разом з групою осіб вчинено ряд серійних крадіжок з продовольчих та не продовольчих магазинів  Борівського  району, чим було завдано значних збитків приватним підприємцям району.

 

За повідомленням прес-служби суду