Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дії працівників апарату суду у надзвичайних ситуаціях: у Вінницькому міському суді пройшло чергове навчання

05 листопада 2018, 12:07

У Вінницькому міському суді Вінницької області з метою покращення ефективності роботи працівників апарату суду систематично відбуваються щотижневі наради. Так, 1 листопада 2018 року відбулась чергова нарада, яку проводила керівник апарату Неля Гудемчук.

Розпочав нараду Олександр Грох – провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям ВМУ ГУДСНС у Вінницькій області, старший лейтенант служби цивільного захисту. Інспектор провів навчання для працівників апарату суду стосовно дій у надзвичайних ситуаціях відповідно до постановки КМУ від 26.06.2013 №444 «Про затвердження порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».

Далі слово взяв Олександр Рудик – судовий розпорядник, який доніс колегам інформацію щодо дій працівників апарату суду на випадок терористичного акту та у випадку аварії з викидами хлору. До того ж судовий розпорядник Олег Зарічний ознайомив колег з рішенням Ради Судів України №62 від 26 жовтня 2018 року «Про схвалення Рекомендацій щодо притягнення до відповідальності за неповагу до суду».

Віта Старостіна, начальник відділу по роботі з персоналом нагадала присутнім про порядок оформлення відпусток та необхідність формування графіку відпусток на 2019 рік. В свою чергу, Лілія Капшук – провідний спеціаліст відділу по роботі з персоналом проінформувала колег про алгоритм дій особи у зв’язку із виникненням у неї конфлікту інтересів та методичні рекомендації щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Мар’яна Калкутіна – начальник відділу прийому та реєстрації (канцелярія), яка закцентувала увагу колег на діях при реєстрації та розгляді суддею матеріалів, які надійшли з грифом «Для службового користування».

Наприкінці інформативної наради слово взяла заступник керівника апарату Руслана Федорова, яка розповіла працівникам апарату про зміни внесенні в Положення про помічника судді, згідно рішення Ради Судів України №63 від 26 жовтня 2018 року та обговорила з присутніми результати перевірки своєчасності та правильності внесення даних в обліково-статистичні картки.

 

За повідомленням прес-служби суду