Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначено дата проведення конкурсу на посаду заступника керівника апарату ВС

02 листопада 2018, 15:40

2 листопада 2018 року у Вищій раді правосуддя відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

У засіданні Комісії взяли участь голова Комісії Тетяна Малашенкова, члени Комісії Станіслав Голубицький, Володимир Комков, Тарас Лукаш, Богдан Моніч, Сергій Прилипко, Олександр Стародуб, Валерій Суховий.

Під час засідання розглянуто питання щодо внесення змін до персонального складу комітетів Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

За рішенням Комісії Моніча Богдана Сильвестровича включено до складу комітету з дисциплінарних проваджень щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя.

Нагадаємо, 26 жовтня 2018 року рішенням Ради суддів України № 64 припинено повноваження у складі Комісії члена Ради суддів України Мєзєнцева Євгена Ігоровича та делеговано для включення до складу Комісії члена Ради суддів України Моніча Богдана Сильвестровича.

30 жовтня 2018 року ВРП ухвалила включити до персонального складу Комісії члена Ради суддів України, суддю Сьомого апеляційного адміністративного суду Моніча Б.С.

Під час засідання затверджено завдання для перевірки володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи, кандидатами на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя − заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду, передані Національним агентством України з питань державної служби.

Комісія прийняла рішення залучити експертів Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування за сприяння Національного агентства України з питань державної служби до участі у підготовці завдань з перевірки володіння іноземною мовою, що є однією з офіційних мов Ради Європи, а також до роботи Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя щодо перевірки володіння іноземними мовами кандидатами на зайняття вказаної посади.

Такими експертами визначено Ларису Шульгу, Валерія Шульгу, Віру Юшкевич та Любов Хомічак.

Окрім того, Комісія підтримала пропозиції комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя та ухвалила надати Державній судовій адміністрації України інформацію щодо строків подання документів, часу, дати та місця проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя − заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду.

Так, кандидати мають подати документи з 12 листопада 2018 року до 18:00 26 листопада 2018 року.

Конкурс на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду  відбудеться 14 грудня 2018 року о 09:30 за адресою: місто Київ, вул. Студентська, 12-А.

Перевірка володіння іноземними мовами кандидатами на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя − заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду розпочнеться 7 грудня 2018 року о 09:30 та триватиме дві години з моменту отримання кандидатами завдань під час засідання Комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя.

У рамках розгляду питань порядку денного Комісія прийняла рішення повернути до ВРП колективне звернення працівників Верховного Суду України щодо дисциплінарного провадження стосовно Голови Державної судової адміністрації України Холоднюка З.В.

Клопотання Череповського К.В. щодо розгляду питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності керівника апарату Верховного Суду Булки О.А. та заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Богданюк Н.Л. повернуто без розгляду.

Протокол засідання буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

 

Прес-центр судової влади України