Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Луганському окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи у період виборчого процесу    

02 листопада 2018, 11:41

Постановою Центральної виборчої комісії № 156 від 12 жовтня 2018 року на неділю 23 грудня 2018 року, призначено перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, в тому числі у громадах Луганської області, а саме: у  Марківському, Сватівському, Станично-Луганському, Старобільському районах.  

Оголошено з 03 листопада 2018 року початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

У зв’язку із цим у Луганському окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи суддів та працівників апарату суду в позаробочий час, вихідні, святкові і неробочі дні, а також напередодні та в день голосування.

Відповідно до наказу Луганського окружного адміністративного суду від 29 жовтня 2018 року № 20/А-а у суді встановлено чергування працівників апарату суду у вихідні, святкові та неробочі дні.

Метою таких заходів є організаційне забезпечення підготовки до розгляду адміністративних справ відповідної категорії з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України.

 

За повідомленням прес-служби суду