Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

2 листопада 2018 року відбудуться збори суддів Ковпаківського районного суду м. Суми  

01 листопада 2018, 15:25

2 листопада 2018 року о 08:00 в приміщенні Ковпаківського районного суду м. Суми, в залі судових засідань №4 відбудуться збори суддів.

Орієнтовний порядок денний зборів суддів:

  1. Вирішення питання щодо перерозподілу судових справ, які не розглянуті та знаходились в провадженні судді Косолап Марини Миколаївни.

 

  1. Вирішення питання щодо визначення та закріплення за іншими суддями двох вільних помічників, як додатковими помічниками, а саме: помічника судді Труханової Л.М.– Гончаренко Алли Іванівни, у зв’язку з тривалим знаходженням судді на лікарняному та помічника судді Косолап М.М. – Коваленко Андрія Вікторовича, у зв’язку із закінченням повноважень судді.

 

  1. Обговорення питання про переобрання суддів з визначення спеціалізації щодо здійснення кримінального провадження щодо неповнолітніх, у зв’язку із закінченням строку виконання їх обов’язків.

 

  1. Обговорення питання про переобрання суддів з визначення спеціалізації зі здійснення кримінального провадження щодо окремої категорії осіб відповідно до статті 480 Кримінального процесуального кодексу України, у зв’язку із закінченням строку виконання їх обов’язків.

 

  1. Різне.

За повідомленням прес-служби суду