Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонським окружним адміністративним судом розпочато проведення оцінювання якості роботи суду  

01 листопада 2018, 14:41

Нагадуємо, що Рішенням Ради суддів України № 28 від 2 квітня 2015 року затверджено рамкову систему оцінювання роботи суду в Україні з назвою «Система оцінювання роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи»(СОРС).

За результатами попередніх опитувань відвідувачів Херсонського окружного адміністративного суду, керівництвом суду була врахована думка щодо зазначених в анкетах потреб.

 Проте час не стоїть на місці і з’являються нові вимоги до судових установ, у зв’язку з чим щорічне опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються Херсонським окружним адміністративним судом, та визначення шляхів їх покращення.

Для того, щоб краще розуміти Ваші потреби та поліпшити якість судових послуг, пропонуємо прийняти участь в анонімному опитуванні, шляхом заповнення анкети, яке проводитиметься у період з 01 листопада 2018 року по 31 грудня 2018 року.

Від Вашої щирості та відповідального ставлення залежить якість і повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

Звертаємо Вашу увагу, що заповнену анкету можна буде опустити до спеціальної скриньки, яка встановлена у залі очікування на першому поверсі.

Результати проведеного опитування будуть опрацьовані та розміщенні на офіційному веб-сайті суду.

 

За повідомленням прес-служби суду