Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено кваліфікаційне оцінювання та іспит у межах конкурсу до касаційних судів у складі Верховного Суду

22 жовтня 2018, 09:33

Повідомляємо, що 18 жовтня 2018 року Вищою кваліфікаційною комісією суддів України призначено кваліфікаційне оцінювання та іспит під час кваліфікаційного оцінювання в межах оголошеного 02 серпня 2018 року конкурсу на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду.

Зі списком кандидатів, стосовно яких призначено кваліфікаційне оцінювання у межах конкурсу на зайняття 26 вакантних посад суддів Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, можна ознайомитись за  цим посиланням.

Зі списком кандидатів, яких може бути допущено до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу на зайняття 26 вакантних посад суддів Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду у разі ухвалення відповідного рішення Комісії, можна ознайомитись за цим посиланням.

Зі списком кандидатів, стосовно яких призначено кваліфікаційне оцінювання у межах конкурсу на зайняття 16 вакантних посад суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, можна ознайомитись за цим посиланням.

Зі списком кандидатів, яких може бути допущено до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу на зайняття 16 вакантних посад суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду у разі ухвалення відповідного рішення Комісії, можна ознайомитись за цим посиланням.

Зі списком кандидатів, стосовно яких призначено кваліфікаційне оцінювання у межах конкурсу на зайняття 13 вакантних посад суддів Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду, можна ознайомитись за цим посиланням.

Зі списком кандидатів, яких може бути допущено до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу на зайняття 13 вакантних посад суддів Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду у разі ухвалення відповідного рішення Комісії, можна ознайомитись за цим посиланням.

Зі списком кандидатів, стосовно яких призначено кваліфікаційне оцінювання у межах конкурсу на зайняття 23 вакантних посад суддів Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду, можна ознайомитись за цим посиланням.

Зі списком кандидатів, яких може бути допущено до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу на зайняття 23 вакантних посад суддів Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду у разі ухвалення відповідного рішення Комісії, можна ознайомитись за цим посиланням.

У разі невідповідності прізвища особи, зазначеного у списку, зокрема, у зв’язку з його зміною, необхідно невідкладно повідомити Комісію та надіслати копію документа, що посвідчує відповідну зміну (контактна інформація для повідомлення – тел. (044)233-63-85, zvernennia@vkksu.gov.ua).

Встановлено графік проведення кваліфікаційного оцінювання:

1)  проведення іспиту – IV квартал 2018 року;

2)  проведення співбесід: IV квартал 2018 року – І квартал 2019 року.

Визначено такі дати та час проведення іспиту:

  І стадія – складення анонімного письмового тестування –  12 листопада 2018 року, початок тестування – 10 година 30 хвилин.

Реєстрація на тестування здійснюватиметься з 09 години 15 хвилин.

  ІІ стадія – виконання практичного завдання – 14 листопада 2018 року, початок виконання практичного завдання – 10 година 30 хвилин.

Реєстрація на практичне завдання здійснюватиметься з 09 години 15 хвилин.

Іспит проводитиметься у приміщенні Виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 2-Б.

Тривалість складення етапів іспиту:

  • анонімне письмове тестування – 150 хвилин;
  • виконання практичного завдання – 330 хвилин.

Кількість практичних завдань для виконання кандидатами на посаду судді – 1.

 

За повідомленням прес-служби ВККСУ