Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВККСУ відбувся тренінг «Управління робочим часом» для керівників структурних підрозділів секретаріату Комісії

09 жовтня 2018, 16:56

5–6 жовтня 2018 року за підтримки українсько-канадського Проекту «Підтримка судової реформи в Україні» у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України відбувся тренінг «Управління робочим часом» для першої групи керівників структурних підрозділів секретаріату Комісії. Проведення заходу було особливо актуальним, оскільки наразі Комісії виконує значну кількість процедур у межах судової реформи.

Так, під час тренінгу учасники ознайомилися із правилами дієвого планування робочого часу; альтернативними підходами до планування робочих процесів; сучасних принципів делегування, огляду і контролю задач як засобу підвищення стресостійкості; механізмами гнучкого тайм-менеджменту; стратегіями планування та прийняттям рішень в умовах невизначеності; технікою розстановки пріоритетів тощо.

Заплановано, що друга група керівників структурних підрозділів секретаріату Комісії візьме участь у зазначеному тренінгу 12–13 жовтня 2018 року.      

Довідково:

Метою українсько-канадського Проекту «Підтримка судової реформи в Україні» є розвиток демократії та верховенства права в Україні через цільову багаторічну стратегію підтримки реформування сектору правосуддя, що зосереджується на зміцненні судочинства в Україні та судових установ, а також зміцненні судів як ефективних та надійних механізмів для здійснення правосуддя. Зокрема, ключовим завданням Проекту є сприяння у реалізації поточних і майбутніх реформ для незалежної, ефективної, чесної та підзвітної судової системи відповідно до міжнародних стандартів і норм.

За повідомленням ВККСУ