Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До взаємної довіри судів та суспільства - через розбудову ефективних комунікацій, - навчальний візит до Канади

09 жовтня 2018, 16:27

З 28 вересня по 8 жовтня тривала навчальна поїздка до Канади, організована українсько-канадським проектом підтримки судової реформи для членів регіональних комітетів з питань комунікацій Одеської та Івано-Франківської областей в рамках реалізації проекту щодо покращення комунікацій між представниками судової системи з метою підвищення довіри громадськості до судів.

У зазначеному ознайомчо-навчальному заході, який є першим з низки запланованих, взяв участь заступник голови апеляційного суду Одеської області, член регіонального комітету взаємодії ЗМІ і громадськістю Одеської області Андрій Дрішлюк.

Під час навчальної поїздки учасники відвідали суд Королівської лави провінції Альберта у м.Калгарі, Верховний суд та апеляційний суд провінції Британська Колумбія, м. Ванкувер, а також Вищу школу журналістики Університету Британської Колумбії у м. Ванкувері, де ознайомились з канадським досвідом організації комунікаційної діяльності суду, найбільш ефективними шляхами забезпечення відкритості судів та органів судової влади та практиками координації роботи з журналістами у судових установах Канади.

 

 

 За повідомленням прес-служби суду