Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конотопський міськрайонний суд Сумської області виніс вирок за хуліганство в одному із супермаркетів міста

09 жовтня 2018, 12:29

     2 жовтня 2018 року Конотопський міськрайонний суд Сумської області виніс вирок в справі №577/5051/17 стосовно  громадянина Б., обвинуваченого у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю), ч.1  ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя, але так, що спричинило тривалий розлад здоров’я).

      У серпні 2017 року обвинувачений Б., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в одному з супермаркетів  міста, безпричинно почав виражатися нецензурною лайкою на адресу адміністратора торгового залу та інших співробітників супермаркету, демонструючи при цьому небезпечну бритву. Потім зайшов до торгової зали супермаркету, взяв з прилавку товар, демонстративно його виніс з магазину на вулицю, частину викраденого викинув на тротуар, а решту залишив собі.

    Прибувши на виклик, працівники служби охорони побачили, що громадянин Б., тримаючи в руках  викрадене, на велосипеді намагався покинути місце злочину. Охоронці зупинили крадія та забрали викрадений товар. У відповідь хуліган почав лаятися, та напав на охоронців.

    Хуліганські дії обвинуваченого паралізували роботу усього супермаркету.

    Вироком Конотопського міськрайонного суду Сумської області від 2 жовтня 2018 року громадянина Б. визнано винним ч.1 ст.296, ч.1  ст.122 КК України  і призначено покарання у виді позбавлення волі строком на один рік.

    За повідомленням прес-служби суду