Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Новомиргородському районному суді Кіровоградської області проведено День відкритих дверей

09 жовтня 2018, 11:34

     8 жовтня 2018 року з нагоди професійного свята Дня юриста у Новомиргородському районному суді Кіровоградської області було проведено День відкритих дверей. 

     Учасниками даного заходу були учні 6 класу Навчально-виховного об'єднання «Новомиргородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - дошкільний навчальний заклад».

      В ході проведення Дня відкритих дверей учасникам заходу було проведено екскурсію Будинком Правосуддя, ознайомлено  з роботою системи  відеоконференцзв’язку, оглянуто робочі кабінети, зали судових засідань, ознайомлено з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду.   

              

     Голова суду Забуранний Р.А.  ознайомив учасників заходу з діяльністю суду та інноваційними підходами до роботи, відповів на питання учнів стосовно порядку здійснення судочинства, порядку призначення на посаду судді.

                                                                                                                  

     На закінчення голова суду зазначив, що проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості молодого покоління та рівня довіри до суду, а також побажав присутнім бути наполегливими в здобутті знань, натхнення і бути гідними громадянами своєї держави.

За повідомленням прес-служби суду