Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП внесе подання Президентові України про призначення Мінаєвої К.В. на посаду судді Запорізького окружного адміністративного суду

27 вересня 2018, 12:54

27 вересня 2018 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про призначення Мінаєвої К.В. (на фото) на посаду судді Запорізького окружного адміністративного суду, які надійшли до ВРП від Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Повноваження судді припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який її було призначено, однак вона обіймає посаду у відповідному суді, а отже, ця посада не є вакантною.

Суддя пройшла кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді.

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України суддю Мінаєву К.В. визнано такою, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду судді Запорізького окружного адміністративного суду.

За результатами розгляду рекомендації Комісії Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення судді на посаду.

Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про призначення Мінаєвої Катерини Володимирівни на посаду судді Запорізького окружного адміністративного суду.

 

Прес-центр судової влади України