Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика відвідали Арцизький районний суд Одеської області  

24 вересня 2018, 10:14

З метою покращення доступу до правосуддя в Україні та формування позитивного іміджу суду та судової влади в цілому, підвищення обізнаності молоді та громадян про діяльність судових органів 21 вересня 2018 року у Арцизькому районному суді Одеської області було проведено День відкритих дверей.

Учасниками заходу стали студенти 1 та 2 курсу Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика на чолі з керівником рекламно-інформаційного центру Івановою Олександрою Євгенівною.

 Ознайомлення з роботою суду  розпочалося з  канцелярії  суду,  де присутні  дізналися  про  реєстрацію,  рух документів, що надходять до суду  та  порядок  роботи  з  ними  в КП Д-3, порядок реєстрації справ різних категорій, порядок ведення обліково-статистичних карток, порядок звернення до виконання судових рішень. Також було роз’яснено  порядок  надання  та  отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам`ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні  наслідки порушення правил поведінки  в суді.

 Архіваріус суду Захарова Т.В. продемонструвала архів суду та   підшивки  рішень суду починаючи з 1947 року та розповіла про порядок  зберігання справ. Секретар судового засідання Каширна О.Г. ознайомила студентіваз посадовими обов’язками та роботою секретаря судового засідання.

 На останок, заступник керівника апарату суду Фудулакі Н.В. та консультант суду Нофенко С.Ю., побажали натхнення та успіхів у навчанні, а студенти, в свою чергу, висловили подяку керівництву суду за проведений захід.

За повідомленням прес-служби суду