Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти ННІП СумДУ відвідали Сумський окружний адміністративний суд  

19 вересня 2018, 17:06

19 вересня 2018 року в рамках вивчення дисципліни «Адміністративне право», а також в межах дії Меморандуму про взаємодію та співробітництво від 31 січня 2018, Сумський окружний адміністративний суд відвідали студенти другого курсу Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету.

Під час ознайомчого візиту працівники апарату суду розповіли студентам про організацію роботи Сумського окружного адміністративного суду, місце адміністративних судів в системі судової гілки влади України, юрисдикцію адміністративних судів.  

Також студенти відвідали судове засідання по адміністративній справі за позовом фізичної особи-підприємця до Головного управління ДФС у Сумській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень. 

Судове засідання проходило під головуванням судді Володимира Соколова.

У своїй роботі Сумський окружний адміністративний суд завжди намагається бути максимально відкритим для громадськості, а особливо для молоді, яка навчається за юридичним напрямком підготовки, та активно співпрацює з навчальними закладами як міста Суми, так і інших регіонів України.

За повідомленням прес-служби суду