Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Іллічівський міський суд Одеської області оприлюднив результати анонімного опитування громадян  

19 вересня 2018, 15:45

         На виконання Плану роботи Іллічівського міського суду Одеської  області та з метою підвищення ефективності роботи апарату суду, в період з 07 серпня 2018 року по 15 вересня 2018 року проведено опитування громадян-відвідувачів суду. 

         З метою інформування громадськості про заплановане опитування громадян – відвідувачів суду 07 серпня 2018 року розміщено відповідне оголошення  на офіційній web- сторінці суду web–порталу «Судова влада України» та інформаційному стенді у приміщенні суду.

         Під час опитування  всім відвідувачам суду було запропоновано заповнити анонімні анкети в приміщені суду та на офіційній web- сторінці суду web–порталу «Судова влада України».

         Усього в опитуванні взяли участь 34 громадян.

      Аналіз результатів опитування громадян – відвідувачів суду показав наступні результати.

        Переважна кількість опитаних  громадян-відвідувачів суду зверталися до суду як позивач, відповідач, представник сторони, що становить 61,8% опитаних громадян.

Якість роботи суду опитаними  оцінена:

    По питанню анкети щодо оцінки відвідувачами суду зручності та комфортності умов перебування громадян в суді (достатність та зручність місць для очікування, оформлення документів, ознайомлення з матеріалами справи та підготовки до судового слухання) отримані наступні результати :

        В кінці анкети відвідувачам запропоновано надати пропозиції та побажання відносно роботи апарату суду. Відвідувачі побажали Іллічівському міському суду нового приміщення або капітального ремонту у старому приміщенні; збільшення місць для очікування; встановлення терміналів для оплати судового збору та поповнення рахунків; встановлення кофе-автомату та кулерів з питною водою для відвідувачів.

       Підсумки результатів проведеного анонімного опитування громадян-відвідувачів суду свідчать про позитивну оцінку організації роботи Іллічівського міського суду Одеської області.

 

За повідомленням прес-служби суду