Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у виготовленні та торгівлі амфетаміном, взято під варту  

18 вересня 2018, 17:27

17 вересня року слідчим суддею Херсонського міського суду Херсонської області Радченко Г. А було розглянуто клопотання заступника начальника СВ Дніпровського ВП ХВП ГУНП в Херсонській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно чоловіка, який підозрюється у виготовленні та торгівлі наркотичними засобами.

Відповідно до вказаного клопотання, дана особа, підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 311 та ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України. За даним фактом підозрюваного було затримано та  повідомлено про підозру у вчиненні вищезазначених кримінальних правопорушень.

Ухвалою слідчого судді від 17 вересня 2018 року клопотання слідчого було задоволено та застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді «тримання під вартою» до 14 листопада 2018 року. Разом з тим, ухвалою суду було визначено заставу у розмірі 73640 грн., яка може бути внесена як самим підозрюваним, так і іншою фізичною або юридичною особою (заставодавцем).

 

За повідомленням прес-служби суду