Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Горішньоплавнівський окружний суд зареєстровано як юридичну особу  

18 вересня 2018, 17:25

    17 вересня 2018 року, на виконання Указу Президента України №451/2017 «Про реорганізацію місцевих загальних судів»  Горішньоплавнівський окружний суд зареєстровано як юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ідентифікаційний код – 42476729.

    Горішньоплавнівський окружний суд, це суд у місті Горішніх Плавнях та Козельщинському районі Полтавської області із місцезнаходженням у місті Горішніх Плавнях та селищі міського типу Козельщині Полтавської області.    

    Новоутворений Горішньоплавнівський окружний суд почне здійснювати правосуддя з дня, визначеного  у повідомленні голови суду про початок роботи. Відповідна інформація буде опублікована в газеті «Голос України», як цього вимагає ч. 6 ст. 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів». Тоді ж Комсомольський міський суд Полтавської області та Козельщинський районний суд Полтавської області припинять здійснювати правосуддя.

    Нагадаємо, що Державна судова адміністрація України прийняла рішення про призначення тимчасово виконуючих обов’язки керівників апаратів новоутворюваних окружних судів для здійснення дій щодо реєстрації новоутвореного суду як юридичної особи, забезпечення необхідних дій для належного початку його роботи та представництва такого суду, як органу державної влади у зносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, фізичними та юридичними особами.

    Зазначаємо, що тимчасово виконуючою обов’язки керівника апарату Горішньоплавнівського окружного суду призначено Людмилу Бородай.

 

За повідомленням прес-служби суду