Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді апеляційного суду Одеської області взяли участь у виїзному засіданні РСУ  

18 вересня 2018, 15:32

 

17 вересня 2018 року, в приміщенні Одеського апеляційного господарського суду  відбулося чергове виїзне засідання Ради суддів України.

На засіданні були присутні 27 членів Ради суддів України, що означало наявність кворуму для прийняття рішень. Запрошені також Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, начальники територіальних управлінь ДСА України в Одеській області та міста Києва, голови судів та судді Одещини.

До заходу долучились й представники апеляційного суду Одеської області  - голова апеляційного суду Одеської області Григорій Колесніков, заступник голови Апеляційного суду Одеської області Андрій Дрішлюк та суддя апеляційного суду Одеської області, член Ради Суддів України Андрій Калараш.

 

            

Розпочинаючи засідання Ради суддів України, Голова РСУ Олег Ткачук поінформував присутніх про стан здійснення судочинства в регіоні.

Зокрема, очільник органу суддівського самоврядування акцентував увагу на тому факті, що в 7 судах Одещини відсутні голови судів, один суд не здійснює судочинство, а в 11 судах регіону працює тільки один суддя. 

                         

Крім цього на засіданні розглядалися ряд важливих питань. Зокрема, щодо заохочення суддів, оцінки їх роботи та захисту, а також багато інших питань.

 

За повідомленням прес-служби суду