Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Касаційному кримінальному суді у складі Верховного Суду відбулися збори суддів  

07 вересня 2018, 16:36

5 вересня 2018 року в Касаційному кримінальному суді у складі Верховного Суду відбулися збори суддів.

На порядку денному зборів були питання про внесення змін до персонального складу судових палат та кількості суддів у судових палатах ККС ВС, а також про утворення Третьої судової палати у Касаційному кримінальному суді у складі Верховного Суду та визначення її кількісного складу.

На початку зборів голова ККС ВС Станіслав Кравченко представив колективу новопризначеного суддю – Сергія Слинька. Беручи до уваги його значний суддівський досвід, а саме понад 25 років, була підтримана пропозиція визначити цього суддю для розгляду кримінальних справ, проваджень щодо неповнолітніх.

За результатами обговорення питань порядку денного одностайно прийнято рішення внести зміни до персонального складу судових палат, а саме включити до складу Другої судової палати ККС ВС суддю Сергія Слинька та затвердити кількість суддів у цій палаті у складі 13 осіб.

У зв’язку із оголошенням 2 серпня 2018 року конкурсу до Верховного Суду, зокрема на зайняття 13 вакантних посад суддів у Касаційному кримінальному суді, одностайно прийнято рішення утворити Третю судову палату ККС ВС у складі 13 осіб.

 

За повідомленням прес-служби суду