Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зрозуміле правосуддя: апеляційний суд запрошує освітян до співпраці у новому навчальному році

04 вересня 2018, 15:55

Апеляційний суд Хмельницької області запрошує до співпраці загальноосвітні та вищі навчальні заклади міста в рамках просвітницького проекту “Зрозуміле правосуддя”. У новому навчальному році знову проводитимуться дні відкритих дверей для учнів та студентів, вікторини та брейн-ринги на правову тематику, модельні та ігрові судові засідання. Будуть ще інші цікаві події.

 Керівництво суду вже підписало Меморандуми про співпрацю з Хмельницькою гімназією №1 імені Володимира Красицького та Спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №27 імені Дмитра Іваха.

Досвід попередніх заходів доводить, що такі зустрічі сприяють формуванню правосвідомості молоді, підвищують обізнаність із роботою судової системи, забезпечують професійне орієнтування. Це також надзвичайно мотивує колектив суду і розвиває творче мислення.

З усіх питань щодо організації спільних заходів та екскурсій просимо звертатись до референта Апеляційного суду Хмельницької області Юлії Салдан за номерами телефонів 78-77-83, 097-960-49-14, або писати на електронну адресу: cimc.km.region@gmail.com.

За повідомленням прес-служби суду