Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд застосував до підозрюваного у шахрайстві тримання під вартою та визначив розмір застави

04 вересня 2018, 10:46

          До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Усатівського ВП Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного громадянина Б., раніше не судимого, підозрюваного у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст. 190 та ч. 1 ст.205-1 КК України (підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб – підприємців, шахрайство), який перебував у розшуку.
           03 вересня 2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про  застосування до підозрюваного громадянина Б. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з утриманням в Державній установі «Одеська установа виконання покарань №21» Міністерства юстиції України, строком на 30 днів, з дня та часу затримання громадянина Б. - з 1 вересня 2018 року з 23 годин 00 хвилин та до 1 жовтня 2018 року включно. Також підозрюваному визначено розмір застави-184100 грн. У разі внесення застави, підозрюваного буде звільнено з -під варти.

    Громадянин Б. підозрюється в тому, що переслідуючи мету заволодіння корпоративними правами юридичної особи «ШАНДІ ОВЕРСІЗ КОРП.» у розмірі статутного капіталу ТОВ «Блєк Сі Шіппінг Сервіс ЛТД» та юридичного отримання повноваження з розпорядження власністю ТОВ «Блєк Сі Шіппінг Сервіс ЛТД», 26.05.2015 подав до реєстраційної служби Біляївського району, Одеської області документи, які містять завідомо неправдиві відомості, що призвело до заволодіння чужим майном та придбанні права на майно шляхом обману.

 За повідомленням прес-служби суду