Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

5 років  позбавлення волі, - оголошено вирок суду за смертельне ДТП

29 серпня 2018, 12:23

    28 серпня 2018 року суддею Біляївського районного суду Одеської області розглянуто кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Н. у вчиненні  злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки, з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі.

   При призначенні покарання суд врахував прохання потерпілої громадянки Т. щодо позбавлення волі обвинуваченого у зв’язку з тим, що наслідком вчинення злочину  є загибель людини. 

 Нагадаємо, що 23 вересня 2017 року в обідній час водій вантажівки Н.на ділянці вул. Атамана Головатого у м. Біляївка Одеської області не дотримався безпечного інтервалу при об’їзді перешкоди, чим створив небезпеку дорожнього руху для громадянина В., який рухався на велосипеді. Будка вантажівки вдарила правим переднім нижнім кутом велосипедиста. Від отриманих тілесних ушкоджень велосипедист помер.

 За повідомленням прес-служби суду