Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Викладена у "Законі і Бізнесі" інформація не в повній мірі відповідає дійсності, - заява прес-служби Дубенського міськрайонного суду

29 серпня 2018, 10:58

У зв’язку з оприлюдненням виданням "Закон і Бізнес" 27 серпня 2018 року статті під назвою « У двох судах Рівненської області виявлено порушення», Дубенський міськрайонний суд Рівненської області  наголошує, що викладена у статті інформація не в повній мірі відповідає дійсності.

Суд повідомляє, що в Дубенському міськрайонному суді Рівненської області наявна кімната для роботи адвоката з підсудними (засудженими).

Судові справи, де учасниками процесу є особи  з обмеженими можливостями  розглядаються лише на першому поверсі адміністративної будівлі  суду, встановлено необхідне обладнання для проведення судових засідань в режимі відео-конференції, про що наявна інформація на веб-сайті суду та дошці оголошень в приміщенні суду.

У наявності також є столовий посуд в приміщенні конвою.

Щодо не відповідності у повній мірі вимогам  Державно-будівельних норм України слід зазначити , що адміністативна будівля суду є будівлею, яка передана суду від АК АПБ «Україна», а не будувалася як приміщення суду.

Надалі, Дубенський міськрайонний суд Рівненської області просить осіб, які не володіють достовірною інформацією утримуватись від поширення такої інформації та не вводити в оману суспільство.

Працівники Дубенського міськрайонного суду, за підтримкою територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області прагнуть та постійно покращують умови для перебування відвідувачів у суді.

За повідомленням прес-служби суду