Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Покер привів трьох товаришів на лаву підсудних

28 серпня 2018, 17:06

У Шепетівці перед судом постануть троє організаторів покерного клубу. Чоловіків обвинувачують у тому, що попри заборону грального бізнесу в Україні, вони організували такий, за що отримували прибуток. Всім трьом інкримінують ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), а одному - ще й ч. 1 ст. 263 КК (носіння, зберігання та придбання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу).

За даними слідства, шепетівчани підозрюються у тому, що навесні 2015 організовували азартні ігри в карти на гроші, а саме в покер (кеш-ігри та турніри). Для цього підозрювані орендували приміщення, встановили необхідне обладнання і найняли потрібних працівників. Від такого підприємництва отримували прибуток у вигляді комісії. Прикметно, що тричі правоохоронці проводили обшуки, проте заборонені ігри відновлювалися в інших приміщеннях.

Чи підтвердиться версія обвинувачення у суді – дізнаємося згодом.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду