Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи стосовно вчительки, яка підозрюється в побитті свого учня відкладено на 8 жовтня 2018 року

23 серпня 2018, 15:18

      У провадженні Біляївського районного суду Одеської області знаходиться на розгляді клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності підозрюваної громадянки Л., 1946 року народження, у кримінальному провадженні за ч.  1 ст. 126 КК України (умисне завдання побоїв та вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень), в зв’язку із закінченням строків давності. 

      Громадянка Л. підозрюється в тому, що: на початку 2016 року, знаходячись за місцем свого мешкання, с. В.Дальник Біляївського  району Одеської області, під час  проведення додаткового  позашкільного заняття з учнями, які здобувають загальну середню освіту, нанесла декілька ударів рукою по обличчю малолітньому громадянину П., 2006 року народження, після чого  схопила останнього  за горло та почала  його стискувати, спричинивши болісні відчуття, внаслідок чого завдала малолітньому громадянину П. фізичного болю без заподіяння тілесних ушкоджень.

            23 серпня 2018 року  суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про відкладення розгляду клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності підозрюваної громадянки Л., 1946 року народження, у кримінальному провадженні за ч.  1 ст. 126 КК України, на 08 жовтня 2018 року на 14 годину 00 хвилин, у зв’язку з неявкою представника потерпілого  до судового засідання. 

 

Читайте також : Репетитор руками вколачивала знания в учеников (фото, видео)

 За повідомленням прес-служби суду