Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди Дня незалежності України у Кременчуцькому райсуді Полтавської області для дітей влаштували свято

22 серпня 2018, 14:26

Говорити про нашу країну можна нескінченно. Україна – це неозорі простори рідної землі, що тягнуться від Карпат до Чорного моря. Україна – це історія народу, який протягом багатьох років боровся за свою свободу і незалежність. Україна – це рідна мова, яка стала однією з найрозвинутіших мов світу. Україна – це наша Батьківщина.

«Будь у віках благословенна, Соборна Україно суверенна» під такою назвою в Кременчуцькому районному суді Полтавської області відбувся урочистий захід з нагоди 27-ї річниці проголошення незалежності України.

Тому саме 22 серпня, напередодні Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України, до Кременчуцького районного суду Полтавської області завітали школярі 5 - 8 класів, в тому числі діти працівників суду, які мали змогу перевірити свої знання щодо історії, звичаїв та традицій рідної землі.

 Відкрила захід керівник апарату суду Ольга Демиденко та ознайомила гостей з історією,  звичаями та традиціями рідної землі. Після чого серед дітей була проведена вікторина на знання історії України, а малеча залишила на згадку свої малюнки «Я і моя країна».

Наприкінці заходу господині суду пригостили всіх охочих власноручно  спеченим короваєм, адже для української обрядової традиції коровай як символ має особливе значення, використовується у численних обрядових діях і вирізняється багатоманітністю варіантів.

      

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду