Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд відправив під варту другого підозрюваного у віньковецькій справі про незаконне позбавлення волі та хуліганство

22 серпня 2018, 11:19

Апеляційний суд Хмельницької області відправив під варту підозрюваного у віньковецькій справі про незаконне позбавлення волі та хуліганство(ч. 2 ст. 146 КК та ч. 4 ст. 296 КК). Раніше тамтешній слідчий суддя обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Однак,  за апеляційною скаргою прокурора цю ухвалу скасували.

Таке рішення колегія суддів мотивувала тим, що є достатньо підстав вважати, що підозрюваний може переховуватись від органів досудового розслідування, незаконно впливати на свідків та потерпілого, або вчинить інший злочин. Відтак, саме тримання під вартою забезпечить належну поведінку чоловіка. Тож до 17 жовтня 2018 року він перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, інцидент стався у Віньківцях 10 серпня цього року. 17 серпня апеляційний суд залишив під вартою іншого підозрюваного у цій справі - 44-річного раніше судимого місцевого мешканця.  Досудове розслідування усіх обставин події наразі триває.

За повідомленням прес-служби суду