Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом винесено вирок чотирьом серійним крадіям, серед яких були неповнолітні  

22 серпня 2018, 09:22

Ізюмським міськрайонний судом Харківської області було розглянуто кримінальне провадження відносно четверих молодиків, які вчинили цілий ряд крадіжок у м. Ізюм.

Юнаки разом вчинили більше восьми епізодів крадіжок, грабежів та інших злочинів. Діючи групами, вони таємно проникали у будинки місцевих жителів, транспортні засоби, магазини, де викрадали продукти харчування, тютюнові та горільчані вироби, цифрову техніку, інші цінні речі, якими в подальшому розпоряджалися на власний розсуд.

Треба зазначити, що троє із обвинувачених, на момент вчинення злочинів, були неповнолітніми. Хлопців втягнув у злочинну діяльність старший «товариш».

 При розгляді справи, суддєю були враховані всі факти та обставини справи, в тому числі і дані про осіб обвинувачених. Обвинувачені свою вину у вчиненні злочинів визнали повністю. Враховуючи беззаперечні факти та встановлені обставини справи, всіх чотирьох обвинувачених визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ст. 186 КК України - тобто грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або, що завдав значної шкоди потерпілому. Кожному із крадіїв призначено покарання до різних термінів позбавлення волі в місцях відбування покарання. До двох крадіїв застосовано покарання із застосуванням іспитового строку.

З повним текстом вироку суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи №623/170/16-к.

 

За повідомленням прес-служби суду