Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Липоводолинський районний суд Сумської області повідомляє про припинення автоматизованого розподілу судових справ

20 серпня 2018, 14:03

18 серпня 2018 року у Липоводолинському районному суду Сумської області було припинено автоматизований розподіл судових справ.

Неможливість розподілу обумовлюється тим, що у суддів Бутенка Д.В. та       Сізова Д.В. закінчився п’ятирічний строк повноважень. Також автоматизований розподіл був припинений у зв’язку з тим, що за два місяці (18.10.2018 року) закінчуються повноваження у  судді Кузьмінського О.В.

        Відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду (затвердженого рішенням Ради суддів України № 30 від 26.11.2010 року) канцелярія Липоводолинського районного суду Сумської області продовжує здійснювати прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Цивільні справи зберігаються у канцелярії суду до призначення суддів або вирішення питання про  відрядження суддів з іншого суду, а кримінальні провадження, клопотання слідчих органів, справи про адміністративні правопорушення та інші матеріали направляються до Апеляційного суду Сумської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.  

 

За повідомленням прес-служби суду