Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда «Міський суд» виборола чемпіонський кубок міста Вінниці з міні-футболу

17 серпня 2018, 17:27

Команда «Міський суд» виборола перемогу у «Чемпіонаті міста Вінниці з міні-футболу серед працівників державних установ 2018 року». Команду переможців нагородили за І місце у турнірі медалями сезону-2018 та почесними грамотами, а її капітану і одночасно, тренеру команди – голові суду Андрію Михайленку вручили чемпіонський кубок.

Учора, 16 серпня 2018 року, відбулися півфінальні ігри та фінальний матч Чемпіонату міста Вінниці з міні-футболу.

У півфінальній грі на полі зустрілися команди з Вінницького міського суду та Вінницької міської ради. За результатом матчу фортуна посміхнулася служителям Феміди, які вже у першому таймі забили у ворота суперника м’яч. А другий гол лише підтвердив безперечну перемогу гравців з міського суду. Отож, півфінальна гра закінчилася з рахунком «2:0» на корить команди «Міського суду».

Одразу після підсумків півфіналу чемпіонату, відбувся фінальний матч. Так, команда з Вінницького міського суду Вінницької області за чемпіонський кубок боролася із гідним та сильним суперником – Головним управлінням СБУ у Вінницькій області, які минулі роки завжди тримали першість у турнірі. Це була емоційна та важка гра для обох команд. Упродовж двох таймів усі гравці демонстрували високий рівень підготовки та витривалість. Після свистка, який сповістив про закінчення основного часу, рахунок був рівним – «0:0». Відтак, переможця чемпіонату було визначено за допомогою серії пенальті. Відтак, з кожною хвилиною екстратайму напруга серед гравців та уболівальників зростала. Після серії голів від обох команд, рахунок зрівнявся – «3:3».

Та в подальшому більш майстерними у виконанні пенальті виявилася команда Вінницького міського суду Вінницької області, яка довела матч до перемоги з рахунком 4:3 та здобула бажаний кубок.

 

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду