Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Верховного Суду надійшов позов щодо скасування рішення КДКП про накладення дисциплінарного стягнення на Холодницького Н.І.

17 серпня 2018, 11:26

16 серпня 2018 року до Верховного Суду надійшла позовна заява Національного антикорупційного бюро України до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Генеральна прокуратура України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ Холодницький Н.І.).

Позивач просить визнати протиправним і скасувати рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від 26 липня 2018 року № 343дп-18 «Про накладення на заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України Холодницького Н.І. дисциплінарного стягнення» і зобов’язати КДКП розглянути висновок про наявність дисциплінарного проступку в діях Холодницького Н.І. та відповідні матеріали дисциплінарного провадження.
Позовну заяву зареєстровано у день надходження за номером П/9001/737/18 (справа 9901/737/18).

Відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України рішення про відкриття провадження у справі ухвалюється протягом п’яти днів.

Про рух справи можна дізнатися з офіційного веб-сайту Верховного Суду – https://supreme.court.gov.ua/supreme/gromadyanam/stan_rozg/ (за номером провадження або номером справи).

 

За повідомленням прес-служби суду