Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено двох неповнолітніх за бійку

16 серпня 2018, 17:55

   16 серпня 2018 року суддя Біляївського районного суду Одеської області розглянула 2 окремих кримінальних  провадження за обвинуваченням неповнолітніх громадянина Ф.(2001 року народження) та громадянина Т.(2001 року народження),  раніше не судимих, у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 125 КК України ( умисне легке тілесне ушкодження).

    Суд, враховуючи щире каяття неповнолітнього громадянина Т., призначив йому покарання у виді  громадських робіт на строк 60 (шістдесят) годин.

    Неповнолітньому громадянину Ф. судом призначено покарання у виді громадських робіт на строк 90 (дев’яносто) годин.

    Засуджено неповнолітніх громадянина Т.  та громадянина Ф. за наступне: 03.05.2018 року, близько 21.50 год., в темний час доби, неповнолітній Т., разом з неповнолітнім Ф., матеріали відносно якої виділені в окреме провадження, в с. Вигода Біляївського району Одеської області, спрямовано, кулаком правої руки наніс удари неповнолітньому С., а саме: один в область голови з лівої сторони та один в область ребер з лівої сторони.  Неповнолітній Ф. також спрямовано, кулаками правої та лівої руки наніс декілька ударів неповнолітньому С., в область обличчя, від яких останній впав на землю, після чого неповнолітній Ф. наніс ще декілька ударів руками та ногами по різним частинам тіла неповнолітнього С. Відповідно до висновку судово-медичного неповнолітній С. отримав тілесні ушкодження у вигляді синців лівого ока з крововиливом у склеру  обох очей; синців завушної області, передній поверхні  правого плечового суглоба, правій бічній поверхні грудної клітки; осаднення шкіри передньої поверхні правої гомілки. Усі наявні пошкодження мають скороминучі наслідки, що тривають не більше 6 днів  і за цим критерієм, відповідно до п.2.3.5 «Правил судово-медичного визначення  ступеня тяжкості тілесних ушкоджень», відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

 

За повідомленням прес-служби суду