Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Водія «КамАзу», який підозрюється у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Запорізькій області, залишено під вартою

16 серпня 2018, 17:38

Апеляційний суд Запорізької області  інформує, що сьогодні 16 серпня 2018 р. колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні в режимі відео конференції  розглянуто апеляційну скаргу захисника Олени Усової, яка діє в інтересах громадянина Щ. у кримінальному упровадженні на ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського  районного суду м. Запоріжжя від 11 серпня 2018р., якою клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно підозрюваного Щ. задоволено, застосовано  запобіжний  захід  у виді  тримання  під  вартою строком  на  60 днів до 08.10.2018р. включно ,   без визначення розміру застави.

           Органом досудового розслідування громадянин Щ. підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України ( «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб»).

           У судовому засіданні були присутні представники ЗМІ.

           За результатами  апеляційного  розгляду   судом постановлено ухвалу, якою апеляційну скаргу адвоката Олени Усової  залишено без задоволення, а ухвалу слідчого судді  Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя  від 11 серпня 2018 року – без змін.

            Ухвала суду оскарженню в касаційному порядку не підлягає і набирає законної сили з моменту її проголошення.

            Повний текст судового рішення буде оголошений 21 серпня 20018 року о 14 годині.

 

За повідомленням прес-служби суду