Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Дніпропетровському окружному адміністративному суді проведено навчання для працівників апарату суду

16 серпня 2018, 13:02

Сьогодні, 16 серпня 2018 року, за дорученням голови суду Андрія Коренева  в Дніпропетровському окружному адміністративному суді проведено навчання для працівників апарату суду.

Тема заходу: Розгляд та обговорення наказу Державної судової адміністрації України «Про затвердження Тимчасових порядків».

Навчання провели керівник апарату суду Василь Черниш та головний спеціаліст з режимно-секретної роботи Людмила Сєдих.

Під час навчання присутніх детально ознайомили з Тимчасовим порядком контролю виїзду суддів та працівників апаратів судів, інших органів і установ системи правосуддя (несекретоносіїв) до Російської Федерації, Республіки Білорусь, невизнаних Придністровської Молдавської Республіки, Абхазії, Південної Осетії, на території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим, міста Севастополя і на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях.

Окремо доповідачі зупинилися на питанні виїзду суддів та працівників апаратів судів (секретоносіїв) на території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим, міста Севастополя і на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях.

Також учасники заходу ретельно розглянули алгоритм дій працівника суду під час перебування на вищезазначених територіях та правильності оформлення відповідних документів.  

 

За повідомленням прес-служби суду