Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк тримання під вартою підозрюваному в отриманні неправомірної вигоди

14 серпня 2018, 10:08

   До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою  військовослужбовця С., 1991 року народження, в ОСІ м. Одеса,  підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство)).

Громадянин С. підозрюється в тому, що 13.06.2018 року, перебуваючи на посаді помічника командира військової частини А1942 з правової роботи- начальника юридичної групи, висунув підлеглому  військової частини громадянину Х. вимогу про надання йому неправомірної вигоди у розмірі 400 доларів США, нібито для подальшої її передачі прокурору у кримінальному провадженні відносно громадянина Х. для вирішення питання щодо обрання відносно останнього міри запобіжного заходу не пов’язану з триманням під вартою. 14 червня 2018 року підозрюваний С. отримав на території вищевказаної військової частини від громадянина Х. раніше обумовлену неправомірну вигоду для розпорядження на власний розсуд. Після цього громадянин С. був затриманий працівниками  правоохоронних органів  та було встановлено, що підозрюваний  С. не маючи відповідних повноважень, ввівши в оману військовослужбовця Х., отримав неправомірну грошову винагороду.

   13 серпня 2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про продовження строку тримання під вартою підозрюваного С. в межах строку досудового  розслідування, а саме до 14.09.2018 року.

 

За повідомленням прес-служби суду