Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження стосовно першого заступника міського голови м. Суми буде продовжено 15 серпня 2018 року

14 серпня 2018, 09:57

13 серпня 2018 року відкладено розгляд кримінального провадження відносно першого заступника міського голови м. Суми, громадянина В.

Причиною відкладення розгляду справи був заявлений представником потерпілого – адвокатом Лаврик С.В. відвід судді, який згідно автоматизованого розподілу переданий на розгляд судді Шелєховій Г.В.

Цього ж дня ухвалою суду в задоволенні заяви адвоката Лаврик С. В. про відвід судді Зарічного районного суду м. Суми Янголь Є.В. відмовлено.

Докази на підтвердження фактів, які б свідчили про особисту зацікавленість судді Янголь Є.В. в розгляді справи чи його упередженість в матеріалах справи відсутні. Той факт, що суддя Янголь Є.В. відмовив в задоволенні клопотань представника потерпілої не свідчить про його упередженість. В разі не згоди з процесуальними діями судді під час розгляду кримінального провадження сторони кримінального провадження будуть мати право оскаржити їх разом із прийнятим рішенням в апеляційному порядку.

 Наступне судове засідання відбудеться 15 серпня 2018  року о 15 год. 00 хв.

Головуючий суддя - Янголь Євгеній Васильович.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/4693/15-к.

Інформаційно: Заступник міського голови м. Суми, громадянин В., обвинувачується у несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованих систем, що призвело до підробки інформації, вчинене повторно (ч. 2 ст. 361 КК України) , привласненні офіційного документа, вчинене в особистих інтересах (ч.1 ст. 357 КК України) та необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження (за ст. 128 КК України).

 

За повідомленням прес-служби суду