Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майора Чаплинського районного військового комісаріату Херсонської області, підозрюваного у смертельному наїзді на двох осіб взято під варту

07 серпня 2018, 08:37

06 серпня 2018 року слідчим суддею Херсонського міського суду Херсонської області Радченко Г. А було розглянуто клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Херсонській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо майора Чаплинського районного військового комісаріату Херсонської області.

Дана особа підозрюється у вчиненні злочину за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Санкція даної статті передбачає покарання на строк до десяти років. Таким чином, підозрюваний 03 серпня 2018 року близько дев`ятої години вечора, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем ВАЗ-2016, здійснюючи рух у смт. Чаплинка, діючи із злочинною недбалістю, проявив неуважність та безпечність до дорожньої обстановки, вчинив наїзд на двох пішоходів 1992 та 1996 року народження, внаслідок чого останнім було спричинено тяжкі тілесні ушкодження, від яких особи загинули на місці події.

Ухвалою слідчого судді від 06.08.2018 року клопотання слідчого було задоволено та застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 02 жовтня 2018 року без права внесення застави.

 

За повідомленням прес-служби суду 

Прес-служба суду