Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась зустріч керівництва Апеляційного суду Миколаївської області з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні

01 серпня 2018, 18:01

Сьогодні, 01 серпня 2018 року у Апеляційному суді Миколаївської області відбулась робоча зустріч за участю голови суду - Міняйла Миколи Павловича, керівника апарату - Кертичак Світлани Олександрівни та представників Консультативної місії Європейського Союзу в Україні: старшого радника з питань кримінального судочинства (судова влада) - Катрін Віттеман, спеціаліста з питань кримінального судочинства - Юрія Сівологи та спеціаліста з питань реформи прокуратури - Володимира Головатенка.

Зустріч відбулась з метою обговорення участі суддів Миколаївської області у реалізації другого етапу проекту «Інституційна реформа прокуратури». Зокрема, для обговорення питань, які будуть включені до програми круглого столу, передбаченого в рамках другого етапу вищезгаданого проекту.

Метою даного проекту є виявлення недоліків у законодавстві України, шляхи їх усунення та  визначення як законодавчих,  так і  організаційних проблем, які створюють перешкоди для професійної співпраці між слідчими поліції, прокурорами, слідчими суддями та адвокатами захисту.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості щодо проведення восени 2018 року круглого столу у якому окрім працівників місцевих прокуратур прокуратури Миколаївської області, слідчих поліції, адвокатів, представників Консультативної місії Європейського Союзу в Україні приймуть участь судді Миколаївської області.

 

За повідомленням прес-служби суду