Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Коростенському міськрайонному суді Житомирської області обговорили шляхи формування позитивного іміджу державного службовця  

01 серпня 2018, 17:22

            Підсумовуючи проведене Коростенським міськрайонним судом Житомирської області в період з 25 червня по 20 липня 2018 року опитування громадян-відвідувачів, врахувавши надану респондентами оцінку роботи працівників суду, прес-секретарем Ілоною Захаровою було проведено бесіду з працівниками апарату суду, метою якої є визначення пріорітетів та засобів, які мають сприяти удосконаленню відносин між судовою владою та громадянином та формування в очах суспільства позитивного іміджу особистості державного службовця.

            Слід зазначити, що державний службовець представляє при виконанні своїх функцій інтереси держави та виступає від її імені. Саме від сумлінного відношення до своєї праці та поведінки формується авторитет судової влади.

            Тому дії працівників суду повинні характеризуватися чесністю, сумлінністю, порядністю та працездатністю. Необхідно вміти слухати людей, уникати конфліктних ситуацій, і , крім того,  виявляти постійну готовність до вирішення складних завдань.

            Таким чином, створення та підтримання іміджу державного службовця – справа, яка потребує праці над собою, своїм розвитком, а  також зовнішнім виглядом, який підкреслює рівень ділової культури.

 

За повідомленням прес-служби суду