Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інспектора з контролю за обігом зброї взято під варту за підозрою в одержанні неправомірної вигоди

01 серпня 2018, 17:11

01.08.2018 року слідчим суддею Херсонського міського суду Херсонської області Я.А. Мусулевським було розглянуто клопотання слідчого СВ ГУНП СБУ в АР Крим (з дислокацією в м. Херсон) про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб відносно інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи  сектора превенції Чаплинського ВП Генічеського  ВП ГУ НП в Херсонській області, який підозрюється у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального Кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Ухвалою слідчого судді клопотання слідчого було задоволено: застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 28.09.2018 року й визначено розмір застави.

Окрім того, судом відсторонено підозрюваного від займаної посади інспектора з контролю за обігом зброї  у сфері дозвільної системи сектора превенції Чаплинського ВП Генічеського ВП ГУ НП в Херсонській області строком на 2 місяці.

 

За повідомленням прес-служби суду